• +36 30 613 6726
  • isk.rakoczi@gmail.com

Táncművészet 1.C

Nagy-Székely Magdolna vagyok, a leendő 1.c (táncos) osztály tanító nénije.

18 éve tanítok, 9 éve a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Általános Iskolában. 8 éves koromban döntöttem el, hogy tanító néni leszek. Az álmomat követve először a Bem József Óvónőképzőben, majd az ELTE tanítói szakán, ének-zene műveltségi területen szereztem diplomát.

A mindennapokban arra törekszem, hogy öröm legyen iskolába járni!

Mottóm: A cél nem szentesíti az eszközt!

Az út a fontos, melynek során kiegyensúlyozott, kíváncsi, nyitott, gondolkodó, boldog felnőttekké válnak! A tanórákon fontosnak tartom a differenciálást, az együtt gondolkodást, a kooperatív tevékenységeket sok élménypedagógiával tarkítva.

A keresztény szellemiség áthatja az iskola egész életét, mindennapjait. A szentmisét a kisénekkar (melynek karnagya vagyok) angyali hangja teszi még magasztosabbá. A lelki napokon felkészítjük lelkünket az egyházi ünnepek méltó megünneplésére.

Sok szeretettel várom a táncolni vágyó gyermekeket: a színpadra termetteket, a mozgékonyakat, a visszahúzódókat, a hajlékonyakat, a tehetségeseket, mindenkit, aki szeret mozogni! A magyar néptánc és a magyar népi kultúra megismerésével, a balett-tanulással a gyermekek mozgáskultúrája fejlődik, művészetek befogadására nyitott személyiséggé válnak.