• +36 30 613 6726
 • isk.rakoczi@gmail.com

 

 

A "Jövőnkért" Alapítvány


Köszönjük, hogy adójuk 1%-ával támogatják„A JÖVŐNKÉRT” Alapítványunkat, amely a befolyt összeget az Alapító Okiratában rögzítettek szerint az alábbiakra fordítja:

Az alapítványhoz kérelemmel fordulhat az Iskola azon osztálya, pedagógusa, dolgozója, tanulója, illetve a tanuló törvényes képviselője, amely/aki az Iskola oktatási programjában és az alapítvány céljainak megvalósítását szolgáló programokban akár egyénileg, akár közösségileg részt vesz és a fenti célok megvalósulása érdekében a fent felsorolt tevékenységekkel összhangban támogatást kér.

Továbbra is köszönettel fogadjuk felajánlásaikat!
 

"A Jövőnkért" Alapítvány 1%-os bevétele:

 • 2021: 447.082,-Ft
 • 2020: 418.953,-Ft
 • 2019: 413.913,-Ft
 • 2018: 282.683,-Ft
 • 2017: 279.313,-Ft
 • 2016: 421.546,-Ft
 • 2015: 387.093,-Ft
 • 2014: 420.552,-Ft
 • 2013:         -
 • 2012: 200.367,-Ft
 • 2011: 261.401,- Ft
 • 2010: 387.766,- Ft
 • 2009: 523.700,- Ft
 • 2008: 345.000,- Ft
 • 2007: 225.000,- Ft

 

Tisztelt Szülők! Kedves Rákóczisok!

Nagy örömmel tájékoztatok mindenkit, hogy a Szülőknek, ill. A Jövőnkért Alapítvány-nak köszönhetően az iskolánk az alábbi eszközökkel gazdagodott:

5db Acer vetítő (Acer X138WHP)
5 db Projektor tartó
5 db Logitech Wireless Presenter

Külön köszönet Nagy Róbert, valamint Tuza András apukáknak, akiknek sikerült kedvező árakon beszerezni az eszközöket és intézik a beszerelésüket is!

Egészségben megélt, vírusmentes Új Évet kívánok!

Köszönettel: Kurucsai József igazgató


 

Kérjük támogassa céljainkat, hogy gyermekeink az elkövetkező időszakban is színvonalas, hasznos, minőségi programokon és körülmények között élhessék mindennapjaikat, tölthessék szabadidejüket!

" A Jövőnkért " Alapítvány adószáma:

19135643 - 1 – 10

Ha támogatásra méltónak tartja programjainkat és célkitűzéseinket, lehetőséghez mérten számlánkra történő befizetését is köszönettel fogadjuk:


" A Jövőnkért " alapítvány számlaszáma:

K&H Bank 10200421 – 35212199

Felajánlását előre is köszönjük!

 
 

Hétfő, 2019. Február 06.

Tisztelt Szülők! Kedves Rákóczisok!

Ismét elérkezett az 1 % hasznos felhasználásának, felajánlásának ideje! Ebben az évben is szeretnénk, ha az iskola alapítványait, „A Jövőnkért” Alapítványt, a „Táncművészetért ’95” Alapítványt, illetve a Katolikus Egyházat támogatnák felajánlásukkal!

Előző évben „ A Jövőnkért” Alapítvány 279.313 Ft-ot kapott 53 felajánlótól, a „Táncművészetért ’95” Alapítvány 79.779 Ft-ot kapott 23 felajánlótól, melyet ezúton is nagyon köszönünk!

Továbbra is várjuk felajánlásaikat, melyeket a Rákóczisok nevelési-oktatási körülményeinek javítására fordítunk!

 • A Jövőnkért Alapítvány: 19135643-1-10
 • A Táncművészetért 95 Alapítvány: 18575039-1-10
 • Magyar Katolikus Egyház: 18064632-1-42

 

Üdvözlettel:

Iskolavezetés

 

Hétfő, 2018. December 3.

Tisztelt Szülők! Kedves Rákóczisok!

Az ünnepi készülődés és a vacsoraest sikere következtében ránk tört euforikus érzelmek miatt megkésve bár, de nem felejtve szeretnénk megköszönni minden kedves támogatónak ezt a csodás estét! Külön köszönet Balog Gyula atyának, hogy elvállalta az est fővédnöki tisztségét, valamint Hiesz György polgármester úrnak, hogy elfogadta a meghívásunkat.

Nagyon sokan dolgoztak és tettek azért, hogy ez a vacsoraest ilyen remekül sikerüljön. Nem szeretném név szerint felsorolni a segítőket, támogatókat, nehogy valaki esetleg kimaradjon, és bárkinek rosszul essen! Hálás szívvel köszönjük mindenkinek!

Úgy gondolom, aki akarta jól érezhette magát, mint ahogyan az a visszajelzések szerint így is történt. Sikeres volt az est a jelenlévők létszáma tekintetében, mivel 217 fő vett részt és a számok, vagy is a gyűjtés tekintetében is, hisz 643.850 Ft volt a tiszta bevétel!

Tiszta szívből kívánunk az Adventre boldog készülődést, a közelgő Karácsonyra pedig áldott, békés ünnepeket!
Köszönettel és szeretettel: A Szervezők

 

Csütörtök, 2018. November 8.

Tisztelt Szülők! Kedves Rákóczisok!


Örömmel tudatjuk, hogy „A Jövőnkért” Alapítvány támogatásával sikerült beszereznünk egy villanytűzhelyt valamint egy indukciós főzőlapot hozzávaló fazékkal az iskola technikatermi konyhájába. Sajnos a felújítás során megtörtént gáz kikötésével a régi sütők már a továbbiakban nem voltak használhatók, így viszont elmaradt a technika órákon a gyerekek sütés-főzés tudományába történő bevezetése. Ezt most már teljes erővel lehet pótolni, illetve a rendezvények során kiosztandó teafőzésekhez is nagy segítséget jelent az új villanytűzhely!
Minden Rákóczis nevében köszönjük a segítséget és támogatást!


Iskolavezetés

   

 

Csütörtök, 2018 Április 26.

" Tisztelt Szülők! Kedves Rákóczisok! A vacsoraest sikere! Mint az a mellékelt képen látható, a szülők és "A Jövőnkért Alapítvány" segítségével elkészült a kért biciklitároló! Amennyiben megnő az igény és kevés lesz a jelenleg adott hely, tudjuk bővíteni. Kívánom, hogy minden gyermekünk használja egészséggel és biztonsággal! Üdvözlettel: Kurucsai József igazgató"

 

 

Péntek, 2017 december 21.

Kedves Rákóczisok!

Kedves Rákóczisok! A Rákóczi Katolikus Iskola, a Szülői Munkaközösség és A Jövőnkért Alapítvány nevében még egyszer hálatelt köszönetet mondok mindazoknak, akik segítették, támogatták, hogy a jótékonysági vacsoraestünk ismét sikeres legyen. Várakozáson felül sok szülő, kolléga, barát és támogató vett részt a rendezvényen. Tájékoztatásul közlöm, hogy a vacsoraest tiszta bevétele 532.165 Ft, ami fantasztikus eredmény! Nagyon örülök, hogy ilyen sok segítőkész, türelmes és vidám szülő, támogató vett részt a rendezvényen. Istennek legyen hála, nekünk van egy igazi Csapatunk! Remélem, senki nem bánta meg, hogy eljött? Tavasszal elkészítjük a kerékpár tárolókat, és reményeim szerint egy pályázat segítségével elkezdjük a kondicionáló terem felújítását is. Kegyelemteljes, áldott ünnepeket és boldog új évet kívánok!


Támogatóink listáját itt olvashatják.


Tisztelettel: Kurucsai József igazgató

 

Hétfő, 2017 Szeptember 18.

Kedves Rákóczisok! Örömmel tájékoztatok mindenkit, hogy A Jövőnkért Alapítvány számlájára 409 265 Ft 1%-os támogatás érkezett be! Az Alapítvány, az iskola minden dolgozója és diákja nevében hálás szívvel mondunk köszönetet minden támogatónak. Az Alapítvány eddig is nagyon sokat segített az iskola-nevelő oktató munkájában, a körülmények javításában. A teljesség igénye nélkül az alábbiakban nyújtott segítséget A Jövőnkért Alapítvány:

Új, adminisztratív célra alkalmas számítógépeket és monitorokat vásárolt.

Egyik hibás projektorunkat megjavította, így használhatóvá vált egy újabb interaktív táblánk.

Beszerezett több a nyelvi órákon használt bluetooth-os hangszórót.

AccesPoint (wifi) eszközök vásárolhattunk a vezeték nélküli hálózat kiépítéséhez.

Az Alapítvány jelentős mértékben támogatta a 2. emeleti két tanteremben a klíma berendezés beszerelési költségét.

Az intézményi adatok tárolására alkalmas NAS tárolóegységet megjavíttatta.

A nagy sikerű jótékonysági vacsoraest megszervezésében nyújtott hatalmas segítséget.

Egészségnevelési héten ingyenes pirítóst és teát biztosított egy héten keresztül az iskola összes tanulójának.

Tárgyjutalmakat oszthattunk a Napközis Ki Mit Tud-on.

Rákóczi unokái avatására az elsősök Rákóczi túróssal ünnepelhettek.

Gyermeknap minden kisdiákunk jégkrémet kapott.

Több hátrányos helyzetű, de jól teljesítő diák kapott támogatást különböző osztályprogramokra (színház, kirándulás).

Egyik legújabb és talán legsikeresebb szervezés, melynek támogató részese volt, a nyáron megtartott tábor, ahol két turnusban sok tanulónk játszhatott, sportolhatott, kirándulhatott és nagyon sok érdekes ismeretet szerezhetett. Az Alapítvány támogatása és az, hogy az iskola a helyszínt biztosította térítésmentesen, jelentősen csökkentette a szülők hozzájárulási költségeit,.

Üdvözlettel: Kurucsai József igazgató